Zondag 22/5 Afsluitdag RVT 2021/2022     Geplaatst op: 01-05-2022
Beste RVT leden, betrokkenen en supporters,

Zondag 22/5 zullen alle verenigingen de laatste wedstrijden spelen van het 2021/2022 seizoen.

Het programma volgende week is als volgt:

9.30    Sporting Tilburg - Fc de Mari

9:30    Tegro - ODV

10:30   Interecla - DJM 

Vanaf 12:00 starten we met de prijsuitreiking. Namens RVT en Willem II wordt een hapje en een drankje verzorgd.

Opmerkingen Website:

Bij Interecla - DJM, staat momenteel een uitslag van 11-11. Oorzaak: technisch probleem Website, wat aangepast zal worden als wedstrijd gespeeld is.

De laatste openstaande wedstrijd Tegro - Tilburg Boys wordt niet gespeeld iom. Tilburg Boys en is omgezet in een 3-0 overwinning voor Tegro

Programma 20/3     Geplaatst op: 28-02-2022
Inmiddels zit er de eerste competitieronde (eindelijk) volledig op. Aanstaande zondag (20/3) beginnen we aan de 2e ronde, met de volgende wedstrijden:

9:30   : DJM - Sporting Tilburg

9:30   : Fc de Mari - ODV

10:30 : Interecla Utd - vv Des Marcelis

10:30 : VV Tegro - Oud Tilburg 

Tilburg Boys vrij

De standenlijst is inmiddels weer geactualiseerd, alleen de Fairplay moet nog nagekeken/hersteld worden.

Wedstrijdsecretariaat RVT

Voetbal 20/2 afgeslast     Geplaatst op: 20-02-2022
Helaas is het voetbal voor 20/2 afgelast.

Wij wensen u allen een fijne zondag. 

Volgende week is er geen programma ivm. Carnaval.

Het programma van 20/2 zal op 6/3 gespeeld worden.

Met vriendelijke groet,

Wedstrijdsecretariaat RVT

Let op: Programma 20/2     Geplaatst op: 06-02-2022

Ivm. enkele wedstrijden van de eerste competitieronde die nog gespeeld moeten worden, onderstaand het volledige programma voor 20/2:


9:30 : Tilburg Boys - Interecla (competitie)


9:30 : Marcelis - Fc de Mari (vriendschappelijk)


10:30: ODV - Tegro (competitie )


10:30: Oud Tilburg - DJM (vriendschappelijk)


Sporting Tilburg (vrij)


27/2: is er ivm. Carnaval geen programma


Wedstrijdsecretariaat RVT


Let op: Programma 6/2     Geplaatst op: 30-01-2022
De Wedstrijd die gepland staat op 6/2, Interecla - Tilburg Boys om 9:30, wordt verplaatst naar een andere datum en zal dus niet op 6/2 gespeeld worden.


Wedstrijdsecretariaat RVT

Hervatting RVT competitie op 30/1     Geplaatst op: 27-11-2021
Vanuit de op 25/1 aangekondigde versoeplingen van de Corona maatregelen, zal op zondag 30/1 de competitie weer hervat worden met het programma zoals op de Website vermeld.

De Kantine zal geopend zijn (uitsluitend toegang met Corona check bewijs). Ook de kleedkamers zullen beschikbaar zijn, met het dringende verzoek hier beperkt gebruik van te maken.

Mocht het binnen een vereniging vanwege een te hoog aantal besmettingen/quarantaine gevallen, niet mogelijk te zijn om een compleet elftal op de been te brengen, dan dient dit voor zaterdagavond 19:00 gemeld te worden via het bekende RVT E-mail adres. De betreffende wedstrijd zal dan op een ander moment ingepland worden.


Met vriendelijke groet,

Bestuur RVT

Corona en sporten bij WII vanaf 6/11     Geplaatst op: 16-10-2021

Naar aanleiding van de afgekondigde maatrgelen van het kabinet, gelden met ingang van 6 november 2021, de volgende maatregelen bij de vereniging Willem II:


Voor de kantine en het terras gelden dezelfde regels als voor de horeca: Voor toegang is een coronatoegangsbewijs nodig (CTB) voor iedereen vanaf 18 jaar.


Voor toegang tot de kleedkamers en toiletten (en de kleedkamergang) is eveneens een CTB nodig voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.


Behalve op het terras, kleedkamers en kantine is er buiten, dwz het parkeerterrein en langs/op de sportvelden, geen CTB nodig.


Willem II en het bestuur van RVT doen een dringend beroep op onze leden, gasten en het publiek om zelf verantwoordelijkheid te nemen en de binnenruimtes niet te betreden zonder CTB. Maakt het de vrijwilligers die hier op toe moeten zien, het niet onnodig moeilijker dan het al is.


Heb je klachten die kunnen wijzen op Corona? Blijft thuis en laat je testen! Houdt je verder aan de basisregels om verspreiding van het corona virus tegen te gaan.


Programma 1e competitie ronde 10/10     Geplaatst op: 03-09-2021
We gaan de competitie starten op zondag 10/10 met 9 Teams (helaas zonder Warmteservice, DVV en Gosa), waarin we Tilburg Boys als nieuwe vereniging verwelkomen. In de loop van komende week, zal het hele programma op de Website gezet worden en de notulen van de ledenvergadering naar de diverse besturen gestuurd worden. Onderstaand het programma voor zondag 10/10. Op zondag 3/10 wordt er niet/kan er niet gevoetbald worden op de terreinen van WII.

9:30 Sporting Tilburg - DJM

9:30 ODV'16  - FC de Mari             

10:30 DES Marcelis  - Interecla United

10:30 FC. Oud Tilburg - VV. Tegro

Vrij: Tilburg Boys

Wedstrijdsecretariaat RVT

Voetbalseizoen 2021/2022     Geplaatst op: 19-08-2021

Beste Voetballers en RVT betrokkenen,


Het is inmiddels alweer ruim 6 weken geleden dat we met 5 verenigingen op een half veld 8 tegen 8 hebben gevoetbald en wat was het leuk om al die oude bekende gezichten weer te zien.

Inmiddels hebben we alle verenigingen per mail geinformeerd hoe we het nieuwe seizoen 2021/2022 gaan opstarten.

We beginnen vanaf zondagochtend 5 september met wekelijks een aantal vriendschappelijke wedstrijden tot en met eind september. Het programma voor in elk geval 5 september (afhankelijk van het aantal aanmeldingen) zal uiterlijk vrijdag 3 september middels een nieuwsbericht op de Website geplaatst worden.

Op dinsdag 21 september is de jaarvergadering gepland en de bedoeling is om vanaf begin oktober met een nieuwe competitie aan te vangen.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn, verzoeken we jullie om dit aan jullie verenigingsbestuur te melden. Wij houden contact met hen, richting 5 september.

Met vriendelijke groet,

Bestuur RVT

Update RVT --> seizoen 2021/2022     Geplaatst op: 23-06-2021

Beste Voetballers en RVT betrokkenen,


Het is inmiddels meer dan een half jaar geleden dat we hebben kunnen voetballen in onze RVT competitie.


Eindelijk is er recent het positieve nieuws gekomen dat buitensporten in Teamverband weer is toegestaan, waarin ook onze recreatieve competitie valt. Helaas is, wat dat betreft dan, de zomer inmiddels begonnen en zou de competitie inmiddels ruimschoots zijn afgelopen.


Afgelopen dagen hebben we contact gehad met Willem II, die ons de mogelijkheid heeft geboden om aanstaande zondag (laatste mogelijkheid voor het zomeronderhoud aan de velden) in de ochtend gebruik te maken van het hoofdveld.


Wij als RVT hebben aangegeven hier graag gebruik van te maken, en alle verenigingen de mogelijkheid te bieden om aanstaande zondag weer aan het voetbal te ruiken en te ervaren.


We hebben alle verenigingen hier gisteren een mail over gestuurd, hoe we e.e.a. gaan organiseren en gevraagd om zich hiervoor aan te melden, uiterlijk aanstaande donderdag.


We hopen op een aanzienlijke opkomst aanstaande zondag, ook richting opzet van volgend seizoen 2021/2022, waarover we een plan van aanpak hebben, waarover we met de besturen van de verschillende vereniging in contact zullen zijn de komende periode.


Voor nu, hopelijk allen tot snel misschien al aanstaande zondag.


Met vriendelijke groet,


Bestuur RVT


Competitie voorlopig stilgelegd     Geplaatst op: 08-12-2019
Vanaf heden is er voorlopig geen programma vastgesteld.

Dit naar aanleidng van de aangekondigde maatregelen van het kabinet, die ingaan vanaf woensdag 14 oktober 22.00.

Besloten is om alle amateurwedstrijden per direct uit het programma te halen voor de komende 4 weken.

Zodra er meer duidelijk is over (mogelijke) hervatting van de competitie, zullen we het resterende programma (nog 3 speelrondes te gaan 18/10, 25/10, 1/11) opnieuw inplannen en op de website zetten.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE CORONA MAATREGELEN

Naar aanleiding van de berichten over een 2e besmettingsgolf en instructies vanuit de overheid, gemeente en KNVB, komen er op het complex van Willem II nieuwe maatregelen bij, met onmiddelijke ingang.

Je komt omgekleed naar het complex, waar indien nodig je even een kleedkamer tot je beschikking hebt (let op: maximaal 8 personen per kleedkamer!!) om je wedstrijdshirt en eventueel je voetbalschoenen aan te trekken. Dit doe je zo kort mogelijk voor aanvangstijd om niet lang in de ruimtes aanwezig te zijn.

In de rust blijven alle spelers op het veld.

Na de wedstrijd is er wederom een kleedkamer ter beschikking om van kleding te wisselen. DOUCHEN IS NIET MEER MOGELIJK!!!

Je komt alleen, er mogen GEEN toeschouwers meer op het complex zijn en de kantine is gesloten.

Deze maatregelen gelden tot nader order.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste voetballers en RVT betrokkenen,

Allereerst hopen wij dat al onze actieve leden en trouwe supporters in goede gezondheid zijn en ook blijven!

Naar aanleiding van de berichtgeving over een 2e besmettingsgolf en instructies van de gemeente, worden de maatregelen die gelden op het complex van Willem II en in het clubhuis strenger gehandhaafd. Naleving kan bovendien door gemeentelijke BOA's worden gecontroleerd. Dit is als bij andere clubs gebeurd!

 

Op het complex dien je als je 18 jaar of ouder bent en niet uit hetzelfde huishouden komt, 1.5 meter afstand te houden, voor en na de wedstrijd, als toeschouwer langs de lijn, als trainer/leider en tijdens je bezoek aan het complex van Willem II.

In het clubhuis houd je de 1,5 meter afstand en volg je de aangegeven instructies op. Nuttig je iets te eten of drinken, dan doe je dit te allen tijd zittend. Ook teams moeten zich aan deze maatregelen houden. Dus als je samen met teamgenoten op het terras iets zit te drinken, dan doe je dit ook op 1,5 meter afstand. Lastig, maar wel noodzakelijk!

Samen zorgen we ervoor dat we lekker kunnen blijven voetballen en dat het na afloop ook gezellig is in de kantine en op het terras. Als we ons niet aan de afspraken houden, dan kan dit de club/vereniging duur komen te staan: de gemeente deelt boetes uit, of kan zelfs tot sluiting van het complex overgaan.

Alvast bedankt voor jullie medewerking,

Bestuur Stichting Recreatie Voetbal Tilburg en Bestuur van vereniging Willem II

Programma vanaf 8/12 en     Geplaatst op: 28-11-2019
Beste Voetballers,

De eerste competitieronde zit er bijna op met het programma van zondag 1 december.

We beginnen op 8 December direct aan de 2e speelronde, met het volgende programma:

9.30  DJM  Sporting Tilburg

9.30 FC Warmteservice - ODV '16

10.30 FC DVV - FC de Mari

10.30 Interecla Utd. - vv Des Marcelis

11.30 VV Tegro - FC Oud Tilburg

Vrij FC. Gosa/BEGZHet nieuwe programma zal in de loop van volgende week in zijn geheel weer op de website

gezet worden.

"Feestdagen stop"

Op Zondag 22/12 - 29/12 en 5/1 zal er geen voetbalprogramma zijn en houden we dus

een korte winter-/feestdagen stop.

Wedstrijdsecretariaat

RVT

    Geplaatst op: 06-10-2019

Voetbal 6/10 afgelast     Geplaatst op: 06-10-2019

Vanwege de weersomstandigheden vanochtend en de staat van de velden (die we vooral ook zo willen houden richting het verdere verloop van de competitie, voor eenieders voetbalplezier en veiligheid), is het voetbal vandaag afgelast.


Wij wensen iedereen een fijne zondag en tot volgende week.


Met vriendelijke groet,


Wedstrijdsecretariaat RVT


    Geplaatst op: 30-09-2019

VOETBAL 29-9 AFGELAST!!     Geplaatst op: 29-09-2019

Beste allemaal, 


Vanwege het weer, zijn de wedstrijden voor vandaag afgelast!


Hele fijne zondag gewenst allemaal.


Groeten,


Het bestuur RVT


RVT is lid van Facebook!     Geplaatst op: 06-09-2019

Vanaf vandaag is de facebookpagina van de RVT in de lucht!


Volg, deel en like allemaal de pagina, om op de hoogte te blijven van alle uitslagen, afgelastingen, nieuwsitems en noem het maar op. Onderstaand het linkje naar de pagina.


https://www.facebook.com/recreatievoetbaltilburg/


Tot zondag.


Groet,


Het bestuur.


8/9 Aanvang competitie 2019/2020     Geplaatst op: 24-08-2019

Beste voetbalvrienden,


Op zondag 8/9 beginnen we weer met de nieuwe competitieronde, waarvan het programma inmiddels op de Website staat.


Vanuit de jaarvergadering is besproken dat HET sportiviteits aspect van RVT structureel en sterk onder de aandacht gebracht moet/zal worden. Hiervoor is een eerste voorstel gedaan in de jaarvergadering wat is aangenomen.


Hoe gaan we dit doen?


Elke zondag voor het starten van de wedstrijd geven we, net als bij de KNVB, elkaar allen persoonlijk een hand en wensen we elkaar een sportieve wedstrijd in de middencirkel. De scheidsrechter zal dit coördineren en er op toezien dat dit netjes en serieus gebeurt.


Tot binnenkort en allen een sportief voetbalseizoen gewenst.


Bestuur RVT


Einde seizoen + jaarvergadering     Geplaatst op: 20-05-2019

 


Het voetbalseizoen 2018/2019 is inmiddels ten einde.


We hebben 19/5 een leuke afsluitdag gehad, met goede opkomst en veel gezelligheid (voor herhaling vatbaar op deze wijze, wat ons betreft).


Rest ons nog de jaarvergadering: Deze is gepland op Dinsdag 18 juni om 20.00 in de kantine van Willem II. Tot dan voor de bestuursleden van alle verenigingen.


Voor alle andere voetballers en betrokkenen, een fijne zomer gewenst en tot volgend seizoen.


Bestuur RVT


Programma afsluitdag 19 mei     Geplaatst op: 12-05-2019

 


Zondag 19 mei is de traditionele afsluitdag van de RVT competitie.


Het programma voor deze dag is als volgt:


09.30 - 10.30 --> 3 wedstrijden (De Mari - Marcelis 9.30 i.p.v. 11.30)


10.30 - 11. 30 --> 3 wedstrijden (Tegro - Sporting Tilburg i.p.v. 11.30)


12.00 - 12.15 --> Prijsuitrijking RVT competitie


Vanaf 12.15 --> Afsluitfeest met Live Muziek en een door RVT verzorgd hapje en drankje. 


Tot volgende week, maken we er een mooie gezellige dag van.


Wedstrijdsecretariaat en Bestuur RVT


Aanpassing aanvangstijden 5 mei     Geplaatst op: 28-04-2019

 


In verband met de Bekerfinale van 5 mei, worden de wedstrijden die om 11.30 gepland staan eerder gespeeld.


Het betreft de volgende wedstrijden:


Naar 9.30: FC Oud Tilburg - Intercla Utd.


Naar 10.30: DVV - ODV'16


Bestuur van de betreffende verenigingen zijn hierover ingelicht.


Met vriendelijke groet,


Wedstrijdsecretariaat RVT


Afsluitdag 19 mei     Geplaatst op: 16-03-2019

Beste voetballers,


AFLSUITDAG:


De RVT Afsluitdag is dit jaar vastgelegd op zondag 19 mei (inclusief Live muziek en hapjes voor iedereeen).


Graag alvast in jullie agenda's zetten.


 


Bestuur en Westrijdsecretariaat RVT


    Geplaatst op: 11-03-2019

Voetbal zondag 10/3 afgelast     Geplaatst op: 10-03-2019

Helaas het voetbal vandaag afgelast.


Fijne zondag en tot volgende week.


Wedstrijdsecretariaat RVT


    Geplaatst op: 11-02-2019

Voetbal zondag 10/2 afgelast     Geplaatst op: 10-02-2019

Het voetbal voor zondag 10/2 is afgelast. Een fijne zondag allemaal en hopelijk tot volgende week.


Wedstrijdsecretariaat RVT


    Geplaatst op: 03-02-2019

Voetbal zondag 3/2 afgelast     Geplaatst op: 02-02-2019

In verband met de aanhoudende winterse omstandigheden en de staat van de velden is het voetbal voor 3/2 afgelast. 


Goed weekend en iedereen en hopelijk tot volgende week.


Wedstrijdsecretariaat RVT


    Geplaatst op: 27-01-2019

Voetbal zondag 27/1 afgelast     Geplaatst op: 25-01-2019

Beste voetballers,


In verband met de (aanhoudende) winterse omstandighedn is het voetbal voor 27/1 reeds afgelast.


Hopelijk kunnen we begin Februari weer op de velden.


Wedstrijdsecretariaat RVT


    Geplaatst op: 20-01-2019

Voetbal voor 20/1 afgelast     Geplaatst op: 19-01-2019

Beste voetballers,


Vanwege de vorst, is het voetbal voor 20/1 afgelast.


Wij wensen jullie een fijn weekend en tot volgende week (als de vorst niet aanhoudt)


Wedstrijdsecretariaat RVT


    Geplaatst op: 14-01-2019

Afgelast 13/1     Geplaatst op: 13-01-2019

Helass is het voetbal voor zondag 13/1 afgelast. 


Wedstrijdsecretariaat RVT


Prettige feestdagen     Geplaatst op: 16-12-2018

 


Het voetbal kalenderjaar 2018 voor onze RVT competitie zit er inmiddels op.


De komende 3 weken hebben we namelijk geen programma, we beginnen weer op zondag 13 januari.


We wensen we jullie allen fijne feestdagen en tot volgend jaar.


Bestuur en wedstrijdsecretariaat RVT


Voetbal zondag 16/12 afgelast     Geplaatst op: 16-12-2018

Het voetbal voor zondag 16/12 is afgelast


    Geplaatst op: 09-12-2018

Voetbal zondag 9/12 afgelast     Geplaatst op: 09-12-2018

Helaas is het voetbal voor zondag 9/12 afgelast.


Fijn weekend nog en tot volgende week.


Wedstrijdsecretariaat RVT


Start 2e speelronde     Geplaatst op: 25-11-2018

Het programma voor zondag 9 december, is als het afgelaste programma van zondag 2 december.


Het complete programma zal in de loop van komende week op de Website geplaatst worden.


Zondag 9 december:


9.30 DJM - Sporting Tilburg


9.30 Intercla Utd - vv Des Marcelis


10.30 FC Warmteservice - ODV '16


10.30 FC DVV - FC de Mari


11.30 FC Eikstraat - FC Gosa/BEGZ


11.30 VV Tegro - FC Oud Tilburg


Op zondag 23/12, 30/12 en 6/1 is er geen programma ivm. de feestdag


Op naar 2e competitieronde     Geplaatst op: 18-11-2018

Het is snel gegaan, we hebben nog geen afgelastingen gehad en de 1e speelronde zit er bijna op.


Aanstaande zondag 25/11 is gereserveerd voor het inhaalprogramma.


Vanaf 1 december beginnen we aan de 2e speelronde van de 2018/2019 competitie. Het programma zal vanaf 26-27/11 op de Webstite staan.


Op zondag 23, 30 December en 6 Januari is er geen programma ivm. de feestdagen.


Wedstrijdsecretariaat RVT


    Geplaatst op: 28-10-2018

ODV - Tegro 28/10     Geplaatst op: 21-10-2018

De wedstrijd ODV - Tegro,welke gepland staat op 28/10 ,wordt op deze datum niet gespeeld en op nader te bepalen datum ingehaald.


Wedstrijdsecretariaat RVT


    Geplaatst op: 18-10-2018

Let op: Aanpassing programma 7/10     Geplaatst op: 30-09-2018

De wedstrijd Fc de Mari - Gosa, zal aanstaande zondag 7/10 om 10.30 gespeeld worden ipv. 11.30


Wedstrijdsecretariaat RVT


We zijn weer begonnen     Geplaatst op: 09-09-2018

De eerst compettitieronde zit er weer op. Alle uitslagen zijn inmiddels weer ingevuld.


Klein technisch probleempje is er met de Fairplay stand, deze corrigeren we volgende week.


Met vriendelijke groet,


Secretariaat RVT


Start Competitie     Geplaatst op: 23-07-2017

De RVT competitie 2018/2019 zal starten op zondag 9 September. 


Denk aan het tijdig inleveren van de spelerslijsten.


Deadline voor 1 september zoals met elkaar afgesproken op de jaarvergadering.


Met sportieve en vriendelijke groet,


Bestuur RVT